Informatie voor de watersporter

Zodiac levert organisatie Vendée Globe 50 rubberboten voor vertrek en aankomst non stop solozeilrace rond de wereld

PERSBERICHT
Aalsmeer – Voor de 7de editie van de Vendée Globe heeft de organisatie opnieuw Zodiac benaderd voor de levering van een vloot van 50 RIB’s (rigid inflatable boats), die ingezet zullen worden voor de veiligheid tijdens deze prestigieuze Zeilrace.
Vendée Globe – Zodiac: een mythische race, partner van een legende
Na het succes van de samenwerking in 2008-2009, is Zodiac , dé marktleider en uitvinder van de opblaasbare boot, opnieuw gekoppeld aan de Vendée Globe. Voor deze volgende 2012-2013 editie heeft Zodiac haar ondersteuning nog verder uitgebreid aan deze legendarische zeilrace door Officieel Partner te worden. Zodiac levert een totaal vloot van 50 stuks RIB’s (Rigid Inflatable Boats) om optimale veiligheid te kunnen bieden aan zowel de deelnemers als de toeschouwers tijdens de start van de race en de aankomsten. Want deze momenten zijn de hoogtepunten van het evenement.
Partners bij uitstek!
Erkend voor haar technologische superioriteit en unieke productkennis, is Zodiac® intens betrokken bij deze 7de editie. Zodiac® heeft een gelimiteerde editie van 50 stuks van de PRO Open 650 ontwikkeld, de zogenaamde “Vendée Globe”-boten, voor dit legendarische evenement. Elk boot is speciaal uitgerust om te kunnen voldoen aan de hoge eisen van de organisatie. Klaar om te reageren op elke onverwachte situatie, vertrouwd, robuust en onweerlegbaar betrouwbaar: De PRO Open 650 “Vendée Globe”!
Een nieuwe dynamiek voor Zodiac
Deze samenwerking speelt een belangrijke rol bij de implementatie van de nieuwe strategie van Zodiac®, met een volledig vernieuwd assortiment van RIB’s en een nieuw logo. Dit bevestigd opnieuw de positie van Zodiac® als leider!
Meer informatie Marine Trading International, Zodiac Marine, Vendee Globe Official Site

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht