Informatie voor de watersporter

28 juni haveningang International Sailing Center Medemblik tijdelijk gestremd vanwege koninklijk bezoek

Medemblik – Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima brengen donderdag 28 juni een streekbezoek aan West-Friesland in de provincie Noord-Holland. Tijdens dit bezoek staan ontwikkelingen in de regio centraal. De koning en koningin sluiten het streekbezoek ’s middags af bij het International Sailing Center Medemblik (ISCM), het zeilwedstrijdcentrum van Regatta Center Medemblik.

Regatta Center Medemblik- International Sailing Center Medemblik
Internationale zeilwedstrijden en -trainingen
Het zeilcentrum is de thuishaven van het internationale topzeilen. Bij het ISCM traint talentvolle jeugd op weg naar een olympische carrière. Tijdens het bezoek van de koning en koningin vindt een zeildemonstratie plaats en spreekt het koninklijk paar met zeiltalenten. In 1999 opende -toen nog prins- Willem-Alexander het zeilwedstrijdcentrum.
Haveningang tijdelijk gestremd 13:00 tot 16:00 uur
De koning en koningin worden halverwege de middag verwacht op het zeilwedstrijdcentrum. Van 13:00 tot 16:00 uur is de haveningang gestremd voor in- en uitvaart. Regatta Center Medemblik is in dat tijdslot ook niet per auto bereikbaar. Restaurant Med Trattoria is tijdens het bezoek gesloten. Het havenkantoor van Regatta Center Medemblik en watersportwinkel Sail Shop Medemblik zijn wel open.
Meer informatie www.jachthavengroep.com en www.regattacenter.com

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht