windverwachting

Aanuit.net voor betalen van havengeld en stroom dit jaar al goed voor 12.000 transacties

PERSBERICHT
seijsener_aanuitZaandam – AanUit.net, het belparkeren voor de recreatie, heeft het afgelopen jaar in Nederland 12.000 transacties mogen noteren. Dat hebben ontwikkelaars Seijsener Rekreatietechniek en Nomad Power bekend gemaakt. Gasten van jachthavens, camperplaatsen en passantenhavens blijken het gemak van internettransacties met smartphone dus te waarderen.
Met AanUit.net kan de verblijfsrecreant zelf stroom, water en verblijfskosten activeren, op locaties die met het systeem zijn uitgerust. Activeren doet men met app of mobieltje, na éénmalige registratie op www.aanuit.net. Betaling geschiedt achteraf, via automatische afschrijving. Incidenteel gebruik zonder registratie is ook mogelijk; men betaalt dan via creditcard.
In Nederland zijn op dit moment 17 locaties met aanuit.net voorzieningen. Gasten waarderen het gemak – eenmaal geregistreerd, is het inschakelen van een stroomaansluiting in een minuutje geregeld. Ook voor beheerders van camperplaatsen en passantenhavens is het een gewild systeem, omdat beheerstaken tot een minimum worden beperkt.
Meer informatie www.seijsener.com en www.aanuit.net

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X