Informatie voor de watersporter

AkzoNobel breidt Nautical lijn van verf en lak voor de watersport uit met nieuwe antifouling

PERSBERICHT
Amsterdam – AkzoNobel, de marktleider op het gebied van jachtlak producten breidt de Nautical range uit met de introductie van Nautical Antifouling. Nautical is een complete range van betaalbare jachtlak producten voor de pleziervaart. Nautical is gericht op de DHZ-markt evenals de professionele jachtschilders. De Nautical range biedt een eenvoudige oplossing om een boot te beschermen en verfraaien.
De introductie van Nautical Antifouling volgt op de succesvolle lancering van vorig jaar van de Nautical range waaronder de Nautical Bottompaint, een biocidevrije onderwaterverf voor bescherming van de boot in gebieden met weinig aangroei. Na feedback van klanten in Nederland waarin de vraag naar een antifouling duidelijk naar voren is gekomen, vervangt en verbetert Nautical Antifouling de Bottompaint. De Nautical Antifouling is een belangrijke toevoeging aan de range en hiermee biedt de Nautical range een volledig assortiment voor gebruik boven- en onder de waterlijn.
De Nautical range is eind verleden jaar gelanceerd en bestaat uit producten die betrouwbare prestaties bieden in combinatie met een goede prijs/kwaliteitsverhouding. De 1-component producten zijn ontworpen met de DHZ-markt in het achterhoofd en zijn gemakkelijk toe te passen, zodat meer tijd overblijft om te genieten van de boot en de vrije tijd op het water. De range bevat een complete lijn van producten voor gebruik boven en onder de waterlijn, waaronder een aflak, vernis, primer, grondverf en nu ook een antifouling.
Nautical antifouling is in Nederland verkrijgbaar vanaf 1 januari 2015 in 4 kleuren.
Nautical™ van AkzoNobel is met de hele range aanwezig op de METS 2014 (standnummer 01.447)

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht