Informatie voor de watersporter

Alles over het zeilen op getijdenwater zoals de Waddenzee en Het Kanaal met droogvallen in één boek

PERSBERICHT
Haarlem – Het schipperen van een boot op getijdenwater geeft een extra dimensie aan het varen. Het is wel raadzaam zich vooraf te verdiepen in de zaken waarmee men rekening moet houden, in plaats van deze proefondervindelijk te moeten ontdekken… Gelukkig kunt u nu alle ins en outs over getijzeilen in één boek vinden! ‘Zeilen op getijdenwater’ geeft de zeiler inzicht in de werking van eb en vloed en legt alles uit over hoe je het best een zeiltocht door getijdenwater kunt plannen.
Uitdaging
Een zeiltocht op getijdenwater is voor veel zeilers een uitdaging. Dankzij de wisselende getijdenstromen zijn Het Kanaal, de Noordzee en de Oostzee soms ware beproevingen. Een goede voorbereiding helpt echter enorm. En gelukkig kan iedereen het leren.
Zeilen op getijdenwater
Zeilen op getijdenwater geeft de zeiler inzicht in de werking van eb en vloed en legt alles uit over hoe je het best een zeiltocht op getijdenwater kunt plannen. Met de adviezen uit dit boek kom je veilig aan op de plek van bestemming, of dit nu de Waddenzee is of de Golf van Biskaje en ontdek je al het moois wat het getij te bieden heeft.
‘Zeilen op getijdenwater’ is een 168 bladzijden tellende paperback door auteur Wilfried Krusekopf, ISBN:9789064106514. Een uitgave van Gottmer Uitgevers Groep b.v.
Meer informatie www.gottmer.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht