Informatie voor de watersporter

‘AluEternal’, een nieuwe standaard in de wereld van batterijtechnologie

Aluship.nl, een innovator in aluminiumtoepassingen en maritieme technologie, presenteert met trots de ‘AluEternal’, een baanbrekende batterij die de grenzen van conventionele energieopslag verlegt. Deze nieuwste ontwikkeling vervangt de traditionele lithium-ijzerfosfaat (LiFePO4) batterijen door een geavanceerde samenstelling van lithium-aluminiumoxide, geïntegreerd met kwantumtechnologie.

De ‘AluEternal’, ontstaan uit de combinatie van hoogwaardige kwantumfysica en de nieuw ontdekte voordelen van lithium-aluminiumoxide, biedt een ongekende energiedichtheid en efficiëntie. De sleutel tot de innovatie van Aluship.nl ligt in de unieke eigenschappen van het aluminiumoxide, dat in samenwerking met kwantummechanische processen een continu herladende energiebron vormt door de kinetische energie van golven om te zetten.

John Sellis, CEO van Aluship.nl, zegt: “Met de introductie van de ‘AluEternal’ zetten we een nieuwe standaard in de wereld van batterijtechnologie. De overstap van lithium-ijzerfosfaat naar lithium-aluminiumoxide, gecombineerd met onze doorbraak in kwantummechanica, markeert het begin van een nieuw tijdperk in duurzame energieopslag.”

Speciaal voor early adopters hebben we een aanbieding om te profiteren van de baanbrekende ‘AluEternal’ batterij. De eerste die voor dinsdag 12.00 een complete boot bij ons besteld ontvangt de kussenset en buiskap t.w.v. € 8000,- geheel gratis!

Deze revolutionaire batterij wordt aankomende maandag officieel gepresenteerd, waarbij Aluship.nl dieper zal ingaan op de wetenschappelijke en technologische doorbraken die deze ontwikkeling mogelijk hebben gemaakt. Het evenement zal een blik werpen op de toekomst van energieopslag en de rol van geavanceerde materialen zoals lithium-aluminiumoxide daarin.

Voor meer informatie over de ‘AluEternal’, de speciale aanbieding, en om uw bestelling te plaatsen, bezoek www.aluship.nl.

Foto: AluShip

Dit bericht is geplaatst door de nieuwsdienst van Nauticlink. Heb je vragen of opmerkingen over dit bericht, neem contact met ons op via nieuwsdienst@nauticlink.com. Je kunt ook zelf persberichten en nieuws tips doorgeven aan onze redactie. Meer informatie hierover vind je op onze nieuwsdienstpagina.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht