Amsterdam RAI organiseert in Istanboel ICOMIA-jachthavenconferentie 2014 met interessant sprekersprogramma

PERSBERICHT
Amsterdam, Istanboel (Turkije) – Organisator Amsterdam RAI presenteert een indrukwekkend sprekersprogramma tijdens de ‘ICOMIA World Marinas Conference’ in Istanboel. Van 2 tot en met 4 juni 2014 presenteren meer dan veertig topdeskundigen uit de hele wereld hun inzichten, waarmee zij hun toehoorders zullen inspireren. Sprekers zijn onder meer Gary Groenewold (Westrec Marinas – USA), Matthew Bate (Dogus Marinas Group – Turkey) en Julian Goldie (The Yacht Harbour Association- UK). De conferentie biedt een uitzonderlijke leerervaring voor elke professional uit jachthavenindustie. Een mondiale keur aan specialisten komt samen in de unieke omgeving van Istanboel om kennis uit te wisselen en van elkaars ‘best practice’ te leren.
Istanboel als verbinding tussen Oost en West
“De ICOMIA Marinas Group heeft evenementen georganiseerd door heel Europa, de VS, Australië en Azië,” geeft voorzitter Roberto Perocchio aan. “Dit is de eerste keer dat de vermaarde ICOMIA World Marinas Conference in het oosten van het Middellandse Zeegebied plaatsvindt. Als verbinding tussen Oost en West, biedt Istanboel unieke voordelen voor de mondiale jachthavensector. De conferentie wordt ongetwijfeld de beste ooit sinds de eerste editie in 1993.”
Marinas into the future
Het thema van deze achtste editie van de beroemde conferentie is ‘Marinas into the future’. Naast de reeks zeer uiteenlopende professionele sprekers, biedt het evenement een platform voor jachthavenprofessionals die kennis willen maken met de nieuwste productontwikkelingen en innovaties. Wereldstad Istanboel biedt daarbij een ideale omgeving om te netwerken met collega’s, stuk voor stuk professionals op het gebied van jachthavens.
Mondiale jachthavensector en opkomende markten
Nog een reden waarom de ICOMIA WMC 2014 een succes belooft te worden, is de jarenlange ervaring van organisator Amsterdam RAI en de expertise van de gastheer, de Turkse brancheorganisatie van de pleziervaartsector DENTUR. De belangrijkste onderwerpen zijn de mondiale jachthavensector en de opkomende markten in het oosten van het Middellandse Zeegebied, de Zwarte Zee, het Midden-Oosten, Azië en Zuid-Amerika. Breakout-sessies bieden deelnemers de gelegenheid om leren en discussiëren over jachthavenbeheer en praktijk cases, concepten voor het maximaliseren van inkomsten en de voordelen van jachthavenclassificatie.
Sfeervol Istanboel
Deelnemers worden aangemoedigd om het karakteristieke Istanboel te bezoeken waarbij een Bosporus Wining & Dining Cruise is opgenomen in de deelnameprijs aan de conferentie van 680 euro (510 voor ICOMIA-leden) bij boekingen vóór eind februari. Daarnaast zijn er inspirerende jachthaventours en een entertainmentprogramma voor partners & kinderen. Met het vijfsterrenhotel Swissotel The Bosphorus als locatie van het evenement, zal ICOMIA WMC 2014 zeker niet snel worden vergeten.
2-4 juni − Swissotel The Bosphorus Istanboel
De ICOMIA World Marinas Conference vindt van 2 tot 4 juni plaats in Swissôtel The Bosphorus in Istanboel. Alle deelnemers aan de WMC krijgen een aanzienlijke korting in dit luxueuze vijfsterrenhotel met uitzicht over de Bosporus rivier. Reserveren kan eenvoudig via het online registratieformulier voor deelnemers.
Meer informatie www.metstrade.com/wmc

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X