Australische LEKKER Boats introduceert in Nederland de snelste sloep ter wereld: de DAMSKO 750

PERSBERICHT
lekkerAmsterdam – Het Australisch lifestyle-merk LEKKER, in Nederland bekend van LEKKER Bikes, heeft na een succesvolle entree op de Australische botenmarkt een sloep ontworpen speciaal voor de internationale yachting markt de Damsko 750.
De Damsko 750 is vanaf de kiel af aan een nieuw ontworpen schip. Belangrijk bij het ontwerp is de essentiële functionaliteit die samengebracht wordt met unieke esthetische lijnen. Hierdoor springt de DAMSKO direct in het oog door haar unieke zeeglijn. Samen met de haaks op het water staande voorsteven en de matte gespoten lak, maakt deze sloep een robuuste maar stijlvolle indruk die niet alleen binnen de Nederlandse grenzen blijft.
Behalve het unieke uiterlijk, bezit deze sloep vaareigenschappen waarbij hij de enige is in zijn soort. Zo is er innovatief onderwaterschip ontwikkeld, waardoor er nu met een sloep op onstuimig open water gevaren kan worden, zonder in te boeten op stabiliteit, comfort en veiligheid. Hierdoor is de boot niet alleen geschikt om rustig door de Amsterdamse grachten te varen, maar kunnen er nu touren gemaakt worden door heel Nederland.
Met een topsnelheid tussen de 75 en 80kmh zijn de Wadden altijd in het vizier, en met de inboard sterndrives kunnen deze boten door de ondiepste wateren varen en zelfs compleet drooggelegd worden op het wad. Door gebruik van het meeste hoogwaardige marine grade aluminium, een zelflozende bodem en de hoogste kwaliteit accessoires, is de DAMSKO een ongekend onderhoudsarme boot die altijd in de startblokken staat om direct weg te mogen varen.
Niet alleen heeft LEKKER Boats de snelste sloep ooit ontwikkeld, maar met het gebruik van de meest solide materialen richt het zich vooral op de duurzaamheid van haar boten in combinatie met ultiem comfort. De Damsko 750 is een betaalbaar schip op de sloepenmarkt in Nederland!
Over LEKKER Boats
Ongeveer 2 jaar geleden is het merk LEKKER Boats opgezet in Sydney, Australië waar we de DIVINE 750 hebben geïntroduceerd. Na veel interesse en vraag hebben we besloten om voor de Nederlandse en Europese markt compleet unieke en snel varende sloep te ontwikkelen, namelijk: De LEKKER Damsko 750!
De lancering zal plaats vinden in Amsterdam. De exacte datum en locatie zullen middels de website en onze Facebook pagina op een later tijdstip bekend gemaakt worden.
Meer informatie www.lekkerboats.nl

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X