Informatie voor de watersporter

Band tussen Wylde Swan en Zeilschool Pean maakt ’s werelds grootste schoener winnaar Race of The Classics for Young Professionals

PERSBERICHT
Akkrum, Makkum – Afgelopen zondag 23 oktober finishte de Race of The Classics for Young Professionals in Amsterdam. ’s Werelds grootste schoener Wylde Swan uit Makkum riep de hulp in van Zeilschool Pean uit Akkrum en racete mee. Wylde Swan werd eerste ‘overall’. Het was een spannende race met heel wisselende weersomstandigheden. Deze Race of The Classics is bedoeld voor jong werkenden die hun bedrijf vertegenwoordigen.
”Vrij snel na het verlaten van de haven van Rotterdam zagen de young professionals van de ABN-AMRO bank er echt groen en geel uit.” lacht Christophe Meijer van Pean. “Maar ze wisten zich te herpakken om fanatiek aan de bak te gaan”. De race ging van Rotterdam naar Brugge en eindigde in Amsterdam. “De Wylde Swan is licht gebouwd en flink overtuigd waardoor ze als de brandweer zeilt” aldus de zeilschoolhouder.
De band tussen de grote zeilvaart en zeilschool Pean gaat verder dan dat. Meijer: ”De professionele zeilers sturen hun kinderen naar zeilschool Pean vanwege het hoge niveau en vragen de staf van Pean weer om met hen mee te racen.”
Meer informatie ROTC for Young Professionals, Wylde Swan, Bootverhuur en Zeilschool Pean )

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht