Informatie voor de watersporter

Barnautica geeft als aankoopmakelaar nog uitsluitend advies en begeleiding bij het kopen van een boot

PERSBERICHT
Alkmaar – Jachtmakelaar Arthur von Barnau Sythoff richt zich met Barnautica Yachting voortaan nog uitsluitend op aankoopadvies en begeleiding van kopers van pleziervaartuigen.

Aankoopmakelaar van jachten Arthur von Barnau Sythoff zorgt ervoor, dat aanstaande kopers van boten de boot kopen, die het beste bij hen past.

In de afgelopen jaren heeft Arthur de vraag om advies en begeleiding bij de aankoop van motorboten en zeiljachten steeds verder zien toenemen. Niet alleen buitenlandse kopers hebben behoefte aan iemand die de lokale markt kent, ook steeds meer Nederlandse kopers vinden het prettig om door een onafhankelijke expert geadviseerd te worden. Door Arthur von Barnau Sythoff in te schakelen als aankoopadviseur heeft de koper een onafhankelijke partner die 100% opkomt voor de belangen van de koper.
Dankzij de jarenlange ervaring van Arthur (die in 2006 zijn jachtmakelaardij Barnautica Yachting begon), kan de koper naast de keuze van de juiste boot, er ook op rekenen, dat het scheepsdossier compleet is, en alle noodzakelijke documenten aanwezig zijn. Voor kopers die nog helemaal aan het begin staan van het keuze proces, heeft Arthur een leuk product ontwikkeld: ‘Bootpassen’. Tijdens deze bootpassen-sessies bezoekt Arthur samen met de geïnteresseerde koper de boot waarop het oog is gevallen, en neemt met hem alle voorkeuren, idealen, voordelen, en nadelen door. Daarvan maakt hij een helder rapport, zodat de aanstaande koper ook daadwerkelijk de beste boot koopt die bij hem of haar past.
Meer informatie www.barnautica.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht