Informatie voor de watersporter

Contest Yachts scoort dubbele nominatie 'European Yacht of the Year 2014' voor zowel het motorjacht Contest 52MC als het zeiljacht Contest 42CS

contest_of_the_year_2014Medemblik – Contest Yachts heeft een bijzondere prestatie geleverd, die een unicum is in de geschiedenis van de European Yacht of the Year-verkiezing. Niet één maar twee boten van dezelfde werf zijn voor de belangrijke internationale prijs genomineerd. Het gaat in dit geval om het motorjacht Contest 52MC en het onlangs op de HISWA te Water onthulde zeiljacht Contest 42CS.
Bij dit succes speelt het ‘semi-custom build’ concept van de werf, die de boten aantrekelijk kan maken voor verschillende type eigenaars en vaargebieden een belangrijke rol. De Contest 52MC is weliswaar het eerste motorjacht van de werf, maar heeft wel kunnen profiteren van de vijftig jaar ervaring van de werf. Daarbij heeft het ontwerp van designer Georg Nissen, Vripack Naval Architects en Wetzels Brown Partners (interieur) qua lijn en comfort rekening gehouden met zowel ex-zeilers als ervaren motorboot-liefhebbers.
De winnaar van de European Yacht of the Year-verkiezing, een prijs die wordt toegekend door de Europese vakpers, wordt in januari 2014 op Boot Düsseldorf bekend gemaakt.
Meer informatie www.contestyachts.com

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht