Dankzij extra familieactiviteiten kan Jachthaven Marina Port Zélande nog redelijk tevreden zijn

PERSBERICHT
Brouwersdam- Ondanks het beperkt aantal zon-uren van de laatste weken heeft Marina Port Zélande niet te klagen. “We zitten nog steeds in de plus”, vertelt Peter de Regt, Marina Manager van Marina Port Zélande. De bezetting in de haven is redelijk al kan hij niet spreken, zoals 2 jaar geleden, van een overvolle jachthaven. Toen moesten wij sommige passanten verwijzen naar collega jachthavens in de regio. Dit jaar hebben wij iedereen een goede afmeerplaats kunnen bieden.
Ondanks dat deze zomer qua weer niet de zomer is die iedereen graag ziet, merken wij toch dat vele van onze vaste passanten ook dit jaar weer met hun boot richting Marina Port Zélande afgevaren zijn, om bij ons in de haven hun vakantie te vieren.
Dit komt mede omdat wij een uitgebreid evenenemten-agenda (tot zelfs voetbaltoernooitjes aan toe) op en rondom de jachthaven aanbieden, zodat er voor families voor ieder wat wils iets te doen is. Wij merken dat dit voor onze jachthaven positief uitpakt. Zagen wij voorheen dat passanten 1 overnachting boekte om vervolgens weer verder te varen, is dit de laatste jaren toegenomen naar veelal 3 overnachtingen per verblijf. En dat zal niet zijn omdat men zich hier verveelt, aldus een glimlachende De Regt “want het is mooi om te zien dat onze gasten het zo naar hun zin hebben hier, bij mooi en minder mooi weer”.
Meer informatie www.mpz.nl

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X