De klassikale cursussen vaarbewijs 2017-2018 van Yachtconsult gaan beginnen

PERSBERICHT
Roosendaal – Yachtconsult start de laatste klassikale cursussen Vaarbewijs van dit jaar in de tweede week van november. De eerstvolgende daarna zal plaatsvinden in januari 2018. De lessen vinden plaats in onder meer Roosendaal, Bergen op Zoom, Etten-Leur, Willemstad, Rotterdam
De VB1 cursussen in vijf avonden lopen grotendeels parallel. Bij verhindering op een maandagavond kunt u dus wisselen met dinsdagavond op een andere locatie.
De beste keus: een klassikale cursus!
Omdat de cursusstof redelijk ingewikkeld is en en veel vaktermen bevat, die in de watersport gebruikelijk zijn – maar niet in het dagelijkse leven! Tijdens de cursus geeft een ervaren docent direct uitleg. Hij weet het best, waar vele nieuwe watersporters problemen mee hebben tijdens de cursus. Wanneer je dat zelf moet uitzoeken, kost dat veel tijd.
En ook gaat er veel tijd zitten in het begrijpen van de vraagstelling van de VAMEX-examens. Ook daar wordt tijdens de cursussen veel aandacht aan gegeven. Tevens wordt gezamenlijk een overzicht bekeken van nieuwe vragen en steeds weer andere type vraagstelling van VAMEX. Actuele vragen, die wij van de cursisten (die net examen hebben gedaan) gekregen hebben.
Struikelblokken tijdens de examens
Tip: VAMEX heeft een aantal struikelblokken geconstateerd bij de examens, deze kunnen worden gedownload van hun website. Het is zeker zinvol deze door te nemen om goed voorbereid aan het examen deel te nemen.
Bij Yachtconsult krijgt u voor het zelfde geld – de dubbele tijd les – ten opzichte van onze collega’s!
Op de website ziet u de locaties. Maar het is ook mogelijk op eigen locatie een cursus te volgen. Net als privéles, een aparte cursus voor een groep vrienden of in samenwerking met een watersportvereniging.
Meer informatie www.yachtconsult.com, de nieuwe examenvragen update 2017 (PDF), en een paar VAMEX-struikelblokken (PDF)