123 stickers

Deze winter wekelijkse controle door Bootguard of uw boot in het Delta-gebied er nog goed bij ligt

Persbericht
Nieuwerkerk – Bootguard introduceerde op 1 oktober een wekelijkse controle van boten die gedurende het winterseizoen in het water blijven. Deze controle is preventief voor eventuele schade die veroorzaakt wordt door winterse weersinvloeden zoals storm, vorst en ijsvorming aan dek. De controle vindt zowel beneden- als bovendeks plaats. Bootguard is actief in jachthavens rond het Haringvliet, Grevelingenmeer en Oosterschelde. Bootguard controleert zeiljachten en motorjachten van iedere lengte.
Preventief
De controle werkt preventief voor eventuele schade die ontstaat door storm, zware windstoten, vorst, sneeuw of ijsvorming aan dek. Bootguard controleert buiten onder andere naar de belegging van de landvasten, naar eventuele slijtage, of de stootkussens vol zijn en effectief hangen, of de (voor)zeilen spontaan kunnen uitrollen bij windstoten, etc.. Binnen controleert Bootguard onder andere of de bilgeruimte droog is, (vitale) afsluiters dicht zijn en of de walstroom niet uitgevallen is waardoor de accu’s leeg raken.
Korting op verzekeringspremie
Verzekeraars hebben interesse getoond in deze preventieve controle en onderzoeken nu of een eventuele korting op de bootverzekeringspremie tot de mogelijkheden behoort.
Ontstaan
Bootguard is ontstaan voor booteigenaren en door booteigenaren. Vele (buitenlandse) booteigenaren rijden vele uren en kilometers om hun jacht te controleren dat al winterklaar is. Overnachten aan boord is dan lastig (geen water, kussens, dekens of ander comfort) en dus rijdt men diezelfde dag weer terug. Dit kost veel vrije tijd en brandstof.
Extra service
* Op en aftuigen van zeiljachten
* Antifouling aanbrengen
* Wassen/poetsen/polijsten
* Vaarles
* Onderwater inspectie
* Dagverhuur met schipper
Voor meer informatie www.bootguard.nl

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X