Informatie voor de watersporter

Duurzame 'Coppercoat' antifouling in prijs verlaagd

PERSBERICHT
Amstelveen – African Cats verlaagt de prijzen van Coppercoat. Door de daling van de koperprijs op de wereldmarkt kunnen wij de prijzen van COPPERCOAT per direct verlagen van EURO 109,– naar EURO 99,– excl. BTW per unit, vanaf 4 units inclusief verzendkosten binnen Nederland. African Cats is al jaren importeur van COPPERCOAT, een 2-componenten koperhoudende harde coating voor het onderwaterschip met een goede aangroeiwerende en duurzame werking. Veel bedrijven gebruiken COPPERCOAT al naar volle tevredenheid.
De belangrijkste voordelen zijn:

  • Duurzaamheid: Onderzoek en ervaring tonen een levensduur aan tot meer dan 15 jaar.
  • Zeer effectief: De koperdeeltjes zorgen voor weinig aangroei en een schone, gladde romp. Jacht eigenaren melden een hogere snelheid, een lager dieselverbruik en minder motorbelasting.
  • Osmose bescherming: Coppercoat heeft als basis een waterproof epoxyhars. Zodoende helpt de aan- gebrachte epoxyhars polyester schepen te beschermen tegen osmose.
  • Weinig onderhoud: Éénmaal aangebracht kunt u volstaan met jaarlijks schoonspuiten met een hogedrukreiniger of schoonsponzen van de romp om het eventueel aanwezige slijm te verwijderen.
  • Milieuvriendelijk: Coppercoat gaat meer dan 10 jaar mee zodat pas na meer dan 10 jaar nieuwe lagen aangebracht kunnen worden. De oude lagen dienen als basis en na het licht opschuren kan een nieuwe laag aangebracht worden. Er vind geen meetbare uitstoot van koper plaats.
  • Coppercoat is eenvoudig aan te brengen.

Met één unit COPPERCOAT behandelt u 3,5 tot 4 vierkante meter oppervlakte in 4 tot 5 lagen. De unit bevat een pot epoxyhars, een fles harder en het koperpoeder dat u met de epoxyhars mixt. Deze epoxy is op waterbasis en daardoor is het schoonmaken van kwasten, rollers en uw handen erg gemakkelijk met water te doen. Voordat de Coppercoat aangebracht wordt adviseren wij een epoxy primer aan te brengen op het te behandelen oppervlak indien er nog geen epoxyprimerlaag aangebracht is. COPPERCOAT kan prima gerold worden maar ook spuiten (airmix) behoort tot de mogelijkheden.
Meer informatie www.africancats.com

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht