Informatie voor de watersporter

E.W. Driessen trakteerde Sea Ray-relaties op BMW-dagje naar Boot Düsseldorf

Amsterdam, Donderdag 2 februari – E.W. Driessen Amsterdam (onderdeel van Kempers Watersport) heeft haar relaties in samenwerking met BMW Amsterdam een bijzondere belevenis aangeboden in de vorm van een speciaal voor de Boot Düsseldorf georganiseerde VIP-Tour.
Het idee achter de VIP-Tour is dat “een dagje beurs” best een bijzondere beleving mag zijn. Hiervoor hebben wij contact gezocht met BMW Amsterdam. Dit was een zeer bewuste keuze omdat Sea Ray en BMW duidelijke overeenkomsten hebben in wat zij, middels hun producten en service, hun klanten willen bieden. Beide merken maken kwaliteitsproducten die qua handling, snelheid en beleving duidelijk gericht zijn op zo plezierig mogelijk rijden of varen. Dat is een combinatie die niet geheel verwonderlijk ook eenzelfde doelgroep aanspreekt “en dit wilde we op een bijzondere manier voor deze doelgroep combineren” aldus Bart Kempers.
VIP beleving
In totaal 20 relaties van zowel BMW Amsterdam als E.W. Driessen vertrokken daarom op de eerste beursdag zaterdag 21 januari ‘s ochtends om 8.30 uur met in totaal 7 verschillende BMW’s richting Düsseldorf. Onderweg werd er regelmatig van BMW gewisseld waardoor de Vipgasten op de Duitse Autobahn konden genieten van bijzondere auto’s als de BMW 1M-coupe of BMW 7-serie Active-hybride.
Na deze eerste BMW beleving, die uiteraard ook voor de terugreis op de agenda stond, konden de VIP gasten met de auto in Düsseldorf het beursterrein op tot aan de hal van de Sea Ray-stand alwaar zij persoonlijk werden ontvangen door Rob Parmentier (CEO Sea Ray) die uitleg gaf over het ontstaan en de toekomstplannen van Sea Ray. Bart Kempers hierover : “De Vipgasten hebben genoten van het directe contact met ons en de fabrikant, zij waren in de gelegenheid om al hun vragen rechtstreeks aan de bouwer en dealer te stellen en dat directe persoonlijke contact is nu precies waar wij voor staan”.
Na een gezamenlijke lunch en een bezoek aan de overige stands op de beurs vertrokken de gasten vanaf de Sea Ray stand wederom per BMW van hun keuze terug naar Amsterdam. Zowel de Vipgasten als ook E.W. Driessen kijken terug op een geslaagde Vipbeleving.
Meer informatie www.ewdriessen.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht