Informatie voor de watersporter

Elektrische Buitenboordmotoren van Yamaha: Stil, Schoon en Krachtig op het Water

Als het gaat om elektrische buitenboordmotoren, is Yamaha ook een merk dat bekend staat om zijn kwaliteit en betrouwbaarheid. Naast de bekende betrouwbaarheid van hun conventionele buitenboordmotoren, biedt Yamaha ook een uitgebreide selectie van elektrische motoren onder hun “Electric Drive” assortiment. Deze motoren zijn voortdurend in ontwikkeling om te voldoen aan de groeiende vraag naar elektrische aandrijving. Een specifieke serie, genaamd de MS-serie, is zelfs speciaal ontworpen voor gebruik in zout water.

Laten we eens kijken naar de modellen die Yamaha aanbiedt:

Yamaha M12

De Yamaha Electric Drive M12 is de handigste en meest milieuvriendelijke manier om een kleine boot voort te stuwen. Ondanks zijn compacte formaat van 12 Volt levert deze motor verrassend veel kracht. De M12 is zeer gebruiksvriendelijk en stil in gebruik. Met de verstelbare ophanging is het eenvoudig en snel te monteren. Dankzij de handig geplaatste stuurhendel en comfortabele handgreep is de bediening zeer eenvoudig. Bovendien is de M12 duurzaam met zijn rotor met permanente magneten, slagvaste behuizing en corrosiebestendige aandrijfas. De “power propeller” zorgt voor maximale stuwkracht zonder verstrikt te raken in waterplanten of vuil.

Yamaha M12

Yamaha M18

Net als de M12 is de Yamaha Electric Drive M18 een compacte 12 Volt motor die gemak en milieuvriendelijkheid biedt. Met zijn verstelbare ophanging is het eenvoudig te monteren en direct klaar voor gebruik. De M18 is ontworpen voor gebruiksgemak, met een handige stuurhendel en comfortabele handgreep. Ook deze motor is duurzaam en robuust, met eigenschappen zoals rotoren met permanente magneten, slagvaste behuizing en corrosiebestendige aandrijfas. De “power propeller” maximaliseert de stuwkracht en voorkomt verstrikt raken in waterplanten of vuil.

Yamaha M18

Yamaha MX18

De Yamaha MX18 is een duurzame en betrouwbare elektrische buitenboordmotor die op de spiegel van de boot gemonteerd wordt. Deze motor is ontworpen om alleen het benodigde vermogen te gebruiken, zonder onnodige energie te verspillen. De MX18 is wereldwijd bekend als een van de meest duurzame en betrouwbare elektrische motoren die op de spiegel gemonteerd kunnen worden. Dankzij de Digital Maximizer™ technologie kan de motor tot vijf keer langer draaien op één lading.

Yamaha MX18

Yamaha M20

De Yamaha Electric Drive M20 biedt het gemak van elektrische aandrijving op een kleine boot, en is ook nog eens superstil. Met zijn compacte formaat van 12 Volt is deze motor gebruiksvriendelijk en geluidsarm. De verstelbare ophanging maakt een snelle en eenvoudige montage mogelijk. De M20 heeft een stuurhendel met draaigreep en een comfortabel gevormde handgreep. Net als de andere modellen van Yamaha is de M20 duurzaam, met een motor met permanente magneten, slagvaste behuizing en corrosiebestendige aandrijfas. De “power propeller” zorgt voor maximale stuwkracht zonder verstrikt te raken in waterplanten of vuil.

Yamaha M20

Yamaha MS20

Speciaal ontworpen voor gebruik in zout water, is de Yamaha MS20 Electric Drive perfect bestand tegen de uitdagingen van dit veeleisende milieu. Met 20,4 kg aan vermogen biedt de MS20 gebruiksvriendelijkheid en uitstekende manoeuvreerbaarheid. De Digital Maximizer™ technologie zorgt voor een langere batterijduur, terwijl de motor en onderdelen beschermd zijn tegen corrosie. Met de Yamaha MS20 blijven vissen nergens meer verborgen.

Yamaha MS20

Yamaha M26

Net als de andere modellen van Yamaha Electric Drive, biedt de M26 een handige en milieuvriendelijke manier om een kleine boot aan te drijven. Deze compacte 12 Volt motor is gebruiksvriendelijk en stil in gebruik. De verstelbare ophanging maakt snelle en eenvoudige montage mogelijk. Met een stuurhendel met draaigreep en een comfortabel gevormde handgreep is de bediening comfortabel. De M26 is duurzaam dankzij de motor met permanente magneten, slagvaste behuizing en corrosiebestendige aandrijfas. De “power propeller” maximaliseert de stuwkracht zonder verstrikt te raken in waterplanten of vuil.

Yamaha M26

Yamaha M32

Deze serie van Yamaha, variërend van de M20 tot M32. Deze Serie zit boordevol functies die je boot precies brengen waar je wilt zijn, elke dag weer. Met een veelzijdige sturingsspanningscontrole, gemakkelijke opberging met één hand en snelle aanpassing van de diepte, biedt de M32-serie optimale flexibiliteit. De M32 is het topproduct van Yamaha Electric Drive, met functies die garant staan voor betrouwbaarheid en prestaties. Of je nu op zoek bent naar een dagelijkse krachtbron waarop je kunt vertrouwen, de M32 is precies wat je nodig hebt.

Yamaha M32

Met Yamaha Electric Drive motoren kun je genieten van een verbeterde bootervaring met duurzame kracht. Of je nu kiest voor de compacte M12 en M18, de robuuste MX18, de superstille M20, de zoutwaterbestendige MS20, de veelzijdige M26 of het topmodel M32, Yamaha biedt een breed scala aan elektrische buitenboordmotoren om aan je behoeften te voldoen. Vertrouw op Yamaha voor kwaliteit, betrouwbaarheid en prestaties op het water.

Voor meer informatie: yamaha-motor.eu

Foto: Yamaha Motor

Dit bericht is geplaatst door de nieuwsdienst van Nauticlink. Heb je vragen of opmerkingen over dit bericht, neem contact met ons op via nieuwsdienst@nauticlink.com. Je kunt ook zelf persberichten en nieuws tips doorgeven aan onze redactie. Meer informatie hierover vind je op onze nieuwsdienstpagina.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht