123 stickers

Essential Marine lanceert Zilverfloat met eersteling Scout 31, 'een snelle solide cabin cruiser voor een tripje naar Londen'

PERSBERICHT
zilverfloat_scout31Haarlem – De HISWA te water is dit jaar het decor voor de lancering van Zilverfloat. Het eerste model van deze nieuwkomer in het topsegment is een luxe, snelvarende cabin met de naam Scout 31.
Drijvende kracht achter Zilverfloat is het Nederlandse Essential Marine. Dit bedrijf heeft zijn wortels in de ontwikkeling van snelvarende boten voor commerciële klanten als douane en marine. Voor de Scout 31 werd deze professionele kwaliteit gecombineerd met luxe design. Dit resulteert in een boot met zelflozende kuip, waterdichte schotten, solide spantenstructuur, topsnelheid van ruim 25 knopen en uitstekende vaareigenschappen.
Michiel Guis van Essential Marine: “De Scout 31 is inderdaad een wolf in schaapskleren. De boot is ruim, comfortabel en een lust voor het oog, maar ze heeft vooral een neus voor avontuur. Ze is zo solide en snel dat je er bijvoorbeeld uitstekend een trip naar Londen mee kunt maken. Ze is echt gemaakt om afstanden te varen, en dat kan lang niet van iedere boot gezegd worden.”
De Scout 31 meet 9.5 meter bij 3 meter en wordt aangedreven door een Volvo D3 220 PK. Standaard aan boord zijn: twee slaapplaatsen, toilet, kombuis, verwarming en buitendouche.
Zilverfloat op HISWA te water: direct aan de promenade rondom het nieuwe HISWA kantoor (Luxury Island E30).
Meer informatie www.zilverfloat.nl.

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X