123 stickers

Expert in luxe RIB's en jet tenders Delta Watersport in Stellendam vanaf dit jaar Novurania dealer voor Noord-Europa

PERSBERICHT
Stellendam – Met trots kan ‘Delta Watersport’ melden dat we vanaf begin dit jaar officieel Novurania dealer zijn voor Noord Europa. Sinds wij in 2006 begonnen zijn met de verkoop van Williams Jet Tenders (boten met inboordmotor en jetaandrijving ) hebben wij in de loop der tijd een steeds grotere plaats weten te veroveren in het exclusieve segment als leverancier voor luxe tenders. Met Novurania kunnen we u nu ook kwalitatief hoogstaande tenders met buitenboordmotor aanbieden.

Behalve dat de hoog kwalitatieve Novurania extreem goede vaareigenschappen bezit, kan de eigenaar van een nieuwe boot ook nog eens zelf de kleuren combinaties bepalen…

In de zomer van 2017 zijn wij verhuisd naar een nieuwe locatie te Stellendam waar een groot deel van alle Williams jet tenders en Novurania Deluxe Series te bewonderen zijn.
Novurania is oorspronkelijk een Italiaans bedrijf wat zich begin deze eeuw heeft gevestigd in de U.S.A. en gespecialiseerd is in het bouwen van luxe yacht tenders. Wat maakt een Novurania nou zo bijzonder? Door de diepe V-romp en kwalitatief hoogwaardige materialen is dit een uiterst stevige en stabiele tender met ongelofelijk goede vaareigenschappen. Daarnaast is het mogelijk om de modellen geheel naar wens van de klant op het gebied van kleurcombinaties zelf samen te stellen.
De modelrange begint bij een 335 Deluxe met buitenboordmotor en eindigt bij een Chase 38 inboard. Kortom voor bijna elk segment is er wel een geschikte tender.
Hebben wij uw interesse gewekt dan kunt u op de site alvast een kijkje nemen naar onze tenders. U bent natuurlijk van harte welkom in onze showroom te Stellendam om deze of andere tenders te komen bekijken en u met onze meer dan 25 jarige ervaring te adviseren.
Meer informatie www.deltawatersport.nl