windverwachting

Fries jachtverhuurbedrijf Wetterwille beloond voor vermindering emissie en CO2-uitstoot dankzij duurzame dieselbrandstof Ssynfuel+

PERSBERICHT
Terherne (Friesland) – Yachtcharter Wetterwille heeft zaterdag 4 februari een CO2 certificaat ontvangen in aanwezigheid van astronaut André Kuipers. Met dit certificaat kunnen we laten zien hoeveel CO2 Yachtcharter Wetterwille in 2016 al heeft gereduceerd: 156.272 kg. We behoren namelijk al drie jaar tot de eerste afnemers van Ssynfuel+, een unieke duurzame dieselbrandstof.
Met de ontvangst van dit CO2 certificaat kunnen we ons in het rijtje scharen van Staatsbosbeheer, Nuon en de Provincie Fryslân, die dit certificaat ook mochten ontvangen. En daar zijn we best trots op! De uitreiking van dit CO2 certificaat is voor ons een extra bevestiging dat we op de goede weg zijn met een duurzame en milieuvriendelijke bedrijfsvoering. En natuurlijk zetten we dit voort in 2017!
Als jachtverhuurbedrijf varen onze schepen ruim 500 keer per jaar vanuit onze haven in Terherne de prachtige Friese meren op. En dit brengt de verantwoordelijkheid met zich mee om onze mooie omgeving te beschermen. Future Fuels sluit met zijn unieke duurzame dieselbrandstof Ssynfuel+ naadloos aan bij onze missie.
Deze brandstof wordt gewonnen uit plantaardige afvaloliën en vetten uit de voedingsindustrie. Het milieu is gebaat bij deze hernieuwbare dieselbrandstof met minimale emissie en CO2-uitstoot. De brandstof is ook duurzaam voor de bodem en het oppervlaktewater.
Meer informatie www.yachtcharterwetterwille.nl

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X