Informatie voor de watersporter

'Gezicht van Yacht Vision' Epco Ongering stapt over naar Telegraaf Media Nederland

PERSBERICHT
Amsterdam – Telegraaf Media Nederland heeft de ambitie om haar leidende positie op het gebied van watersport verder uit te bouwen. Daarom is vanaf 1 juli Epco Ongering aangetrokken voor het ontwikkelen van nieuwe concepten in nauwe samenwerking met redactie en uitgever van Telegraaf Media Nederland.
Epco Ongering is vooral bekend als presentator van Yacht Vision op RTL4, dat hij tien seizoenen lang presenteerde. Daarnaast was hij ook hoofdredacteur van Yacht Vision Magazine en eerder ook van HISWA magazine.
“Epco is een gezaghebbende watersportkenner, die snapt wat het multimediale landschap te bieden heeft. Hij is als geen ander in staat om nieuwe watersport initiatieven te signaleren én de bestaande platformen binnen Telegraaf Media Nederland, als De Vaarkrant, Botenbank, Botentekoop.nl en het blad Boten verder uit te bouwen en te verbinden”, aldus Josja Zijlstra, uitgever segmenten van Telegraaf Media Nederland.
“Telegraaf Media Nederland kan via multimediale posities uitgroeien tot het grootste watersportplatform van Nederland”, meent Epco. ”Nederland is een toonaangevend watersportland. Binnen deze organisatie zijn er tal van mogelijkheden om de watersporter dichter bij zijn passie te brengen en om niet-watersporters enthousiast te maken voor het varen.”
Meer informatie www.botentekoop.nl  en www.vaarkrant.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht