HISWA te Water 2015 biedt nieuwkomers een 'instapprijs' van 1195 euro voor een stand in het StartersPaviljoen

Amsterdam – De HISWA te water – de grootste in-water boat show van Noord Europa – komt dit jaar met een nieuw element: het StartersPaviljoen. Bedrijven die voor het eerst willen deelnemen aan de beurs krijgen standruimte in dit paviljoen door middel van een aantrekkelijke ‘easy to exhibit’ formule. De organisatie wil met dit laagdrempelige aanbod potentiële nieuwkomers tegemoet komen.
“Noem het een kennismaking met de beurs tegen een schappelijk try-out tarief”, zegt Daniël Bentveld, Sales Manager van de HISWA te water. “We willen in principe elk watersportbedrijf de kans geven om aanwezig te zijn op dé watersportbeurs van Nederland. Deelname in het StartersPaviljoen is al mogelijk voor een bedrag van 1195 euro. Hiervoor krijgen exposanten: een kant en klare ruimte van 4 m2.” Een volwaardige deelname voor 50% van het normale instap-tarief!
Het economische klimaat heeft de marketingbudgetten flink onder druk gezet de laatste jaren. Het projectteam van de HISWA te water signaleert dat sommige bedrijven het lastig vinden om te investeren in een beursdeelname. Tegelijkertijd zijn deze bedrijven zich bewust van de commerciële kansen op de HISWA te water. Participatie in het StartersPaviljoen kan dan een oplossing zijn.
De HISWA te water vindt plaats van dinsdag 1 tot met zondag 6 september 2015 in Amsterdam Marina.
Meer informatie www.hiswatewater.nl.