Informatie voor de watersporter

Holland Beker op de Amsterdamse Bosbaan in het weekend van 25 en 26 juni 2011 viert 125ste jubileum

PERSBERICHT
Amsterdam – Op de Amsterdamse Bosbaan zal in het weekend van 25 en 26 juni opnieuw de Koninklijke – Holland Beker plaatsvinden. Naast de nationale top zullen internationale toppers op de jaarlijks georganiseerde internationale roeiwedstrijd strijden om de ereplaatsen. Dit jaar heeft het volledige Canadese team aangekondigd aanwezig te zijn, keren Olympische skiffeurs weer terug en zal het voltallige Nederlandse team aan de start verschijnen. Daarbij zullen veel (inter-)nationale roeiers onder 23 jaar deelnemen vanwege de WK onder 23 die een maand later op de Bosbaan zullen plaatsvinden. Genoeg redenen dus om aanwezig te zijn op 25 en 26 juni!
Om de baan
Maar behalve sportieve sensaties zullen er ook om de baan heen bijzondere belevenissen horen bij de Koninklijke – Holland Beker 2011. De Holland Beker Wedstrijdvereniging viert dit jaar bijvoorbeeld haar 125e jubileum. Ter ere daarvan zal een speciaal lustrumboek uitgegeven worden.
Sfeer
De Koninklijke – Holland Beker is een uniek evenement, waar sportieve prestaties hand in hand gaan met een stijlvolle en unieke sfeer voor bezoekers – een ware belevenis. Toproeiers, waaronder olympiade-gangers, gunnen bezoekers een kijkje in het leven van een toproeier.
Meer informatie www.hollandbeker.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht