Importeur van 'European Yacht of the Year 2019' zeil-roeiboot Lite XP doet eerste koper bijzonder aanbod

PERSBERICHT
Warmond, Düsseldorf (D) – Tijdens de Boot-watersportbeurs in Düsseldorf is de LiteXP van de Franse werf van roeiskiffs Liteboat uitgeroepen tot ‘European Yacht of the Year’ in de categorie ‘Special Yachts’. De Lite XP leent zich moeiteloos tot zowel zeilen als roeien en maakt meerdaagse zwerftochten via alle soorten vaarwater mogelijk. In Nederland wordt de Liteboats verkocht door Innovaren in Warmond.

De Liteboat XP wordt voortbewogen door de wind of menskracht. De zes meter lange boot heeft een kleine kajuit met slaapplaatsen voor twee personen en biedt de roeier een rijdend stoeltje als in een standaard skiff. Het gewicht bedraagt 150 kilo. De deelbare mast is niet gestaagd, maar bij lichte wind kan er zelfs een gennaker gehesen worden. De LiteXP is een perfect concept voor actieve allround watersporters en avontuurlijke wedstrijden.
Bijzonder aanbod
De LiteXP is er vanaf 27.500 euro. Voor de eerste koper van een XP in Nederland heeft Innovaren evenwel een heel speciaal aanbod. Daarbij gaat Innovaren met de koper een promotieafspraak aan en levert de LiteXP tegen een absolute bodemprijs.
Deze actieve zeiler én roeier – indien nodig na een basis roei-instructie – zou bereid moeten zijn gedurende één seizoen de boot beschikbaar te houden voor proefvaarten en daarbij te assisteren. Afhankelijk van de inzet is er buiten de speciale aanschafprijs een afspraak te maken voor een bonus voor elke verkochte boot in Nederland en België.
Meer informatie www.innovaren.nl