Informatie voor de watersporter

In Super Lauwersmeer-kruisers gespecialiseerde jachtmakelaardij Beaufort adviseert en bemiddelt met gevoel…

Persbericht
beaufort_jelle_eveleensNoardburgum (Friesland) – Van kinds af aan is Jelle Eveleens al op en rond het water te vinden. De watersport is zijn grootste passie. Dat maakt de aan- of verkoop van uw jacht via Beaufort Jachtmakelaardij meer dan een zakelijke aangelegenheid. Beaufort adviseert met gevoel en is gespecialiseerd in Super Lauwersmeer-kruisers.
Watersporters onder elkaar
Jelle: “Ik wil mensen op een enthousiaste en vakkundige manier helpen, gewoon als watersporters onder elkaar. Mijn belangrijkste motto? Niet verbloemen maar benoemen.” Dat uit zich in heldere afspraken, contracten zonder addertjes onder het gras én een duidelijk beeld van eventuele gebreken aan een jacht. Bovendien beschikt Beaufort Jachtmakelaardij over een EMCI-certificaat en NBMS-lidmaatschap.
Méér dan een makelaar
Jelle ‘adviseert’ in de breedste zin van het woord. Jelle: “Ik ben de rechterhand van (toekomstige) jachteigenaren. Ik help actief en enthousiast bij de aan- of verkoop van jachten, maar regel ook transport, onderhoud, financiering of zomer- & winterstalling.” Ook bij de zoektocht naar uw perfecte jacht kan Jelle helpen. Dankzij zijn grote fysieke én online netwerk bent u verzekerd van succes!
Meer informatie www.beaufortjachtmakelaardij.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht