123 stickers

Initiatiefnemers Terherne Haven zetten hun vakantiehuisjes te koop om weer zelf te gaan varen

PERSBERICHT
Terherne – Terherne Haven wordt Haven Resort Terherne. De havenhuisjes zijn per 1 juli te koop en Hogenboom Vakantieparken neemt de verhuurbemiddeling over.
In 2008 is Terherne Haven door de Commissaris van de Koning geopend. De Klassieke Schepenhaven met de vakantiehuisjes ligt midden in het dorp Terherne. Terherne in Friesland is het eiland in de Friese meren, dorp tussen Sneekermeer en Terhernster Poelen. In de afgelopen zeven jaar heeft Terherne Haven zich ontwikkeld tot een uiterst gewaardeerde plaats voor zowel vakantiegasten als scheepseigenaren.

terhernehaven
De initiatiefnemers, Bram Maasdam en Tolke de Boer, samenwerkend onder de naam Varend Friesland, hebben er hun eigen klassieke schepen aangelegd. Met 30 vaste ligplaatsen voor klassieke schepen is het doel als Klassieke Schepenhaven geslaagd.
De havenhuisjes hebben een prima bezetting. Veel vaste gasten komen elk jaar terug en met een gemiddelde waardering van een 9 op de bekende beoordelingssites, zoals Zoover en Booking.com scoort Terherne Haven in de top van Nederland. Ook is bezettingsgraad van de huizen in de afgelopen jaren hoger dan het Fries gemiddelde.
De initiatiefnemers willen zich meer concentreren op hun eerste activiteit, namelijk het varen met gasten op de klassiek schepen. Zij zullen meer op het water te vinden zijn met hun skûtsje Twee Gebroeders, de boeier Tjet Rixt van het Zuiderzeemuseum en de klassieke motorboten. Varend Friesland wordt weer actiever.
Terherne Haven gaat vanaf 2016 verder als Haven Resort Terherne. De havenhuisjes zijn per 1 juli te koop. De verkoopbegeleiding zal worden verzorgd door Heddema Makelaardij uit Heerenveen.
Toekomstige eigenaren kunnen de huisjes zelf voor vrije tijd gebruiken of deze verhuren aan vakantiegangers. Hogenboom Vakantieparken zal de verhuurbemiddeling op zich nemen. Met de 85 parken in Nederland hebben zij een schat aan ervaring. De levering van de havenhuisjes is vanaf medio september dit jaar.
De verhuurbemiddeling door Hogenboom Vakantieparken start in 2016, tot die tijd verzorgt Terherne Haven de verhuurbemiddeling.
Meer informatie www.terhernehaven.nl en www.varendfriesland.nl

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X