windverwachting

Iselmaritiem in Lemmer organiseert leerzame en gezellige weekends 'zeilen voor vrouwen'

PERSBERICHT
Lemmer – Met ingang van dit voorjaar heeft Iselmaritiem Sloepen & Zeilen in Lemmer, Friesland, ‘Ladies Sailing’ als zeilprogramma toegevoegd. Een zeilprogramma exclusief voor dames om een weekend aan boord te stappen van een kajuitzeiljacht onder begeleiding van een ervaren schipper. Ook voor de dames, die al jaren met manlief gaan zeilen is dit dé gelegenheid om kennis en vaardigheden, nu eens niet onder wakend oog van manlief, verder te ontplooien.
Vanzelfsprekend staat het zeilweekend ‘Ladies Sailing’ met aankomst op vrijdagmiddag ook in het teken van gezelligheid onder het genot van een hapje&drankje. Bij incheck een glaasje Prosecco&Tapas op het zonnige, aan het water gelegen terras, van het nabij gelegen Havencafé. Overnachten aan boord, waarbij de nacht van zaterdag op zondag een gezellige jachthaven aan het IJsselmeer zal worden aangedaan. De schipper blijft niet aan boord, zodat het damesgezelschap in alle privacy gezellig onder elkaar is.
Les op CWO-niveau of ontspannen de vaardigheden weer eens ophalen? Alles in overleg mogelijk. Zeilpakken en zwemvesten liggen op maat standaard aan boord. Er wordt gevaren met zeiljachten tussen de 10 en 13 meter, allen comfortabel uitgerust en uitermate geschikt om het zeilen (nog) verder onder de knie te krijgen.
Meer informatie www.iselmaritiem.nl

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X