123 stickers

Island Packet Yachts terug in Nederland met nieuwe importeur

islandpacketyachtsMonnickendam – Sinds 1 juli is Island Packet Yacht Benelux in Jachthaven Waterland Monnickendam de nieuwe importeur van Island Packet en Blue Jacket Yachts. Hierdoor is Island Packet Yachts, na enkele jaren afwezigheid, gelukkig weer terug op de Nederlandse markt voor luxe kajuitzeiljachten.
Het nieuwe bedrijf wordt vertegenwoordigd door Peter Baerts. Peter Baerts nodigt alle geïnteresseerden graag uit voor een bezoek op zijn eigen Island Packet 485 aan steiger B31 in Jachthaven Waterland. Voor een afspraak kunt u mailen naar info@ipybenelux.com of bellen naar 06 40 38 22 55.
Island Packet Yachts
Wereldwijd staat Island Packet Yachts onder zeilers al tientallen jaren bekend om zijn zeer hoge kwaliteit en zeewaardigheid.
De productlijn bestaat op dit moment uit acht modellen tussen 36 en 52 voet. De Estero van 36 voet met innovatieve kajuitindeling, de nieuwe ruime IP360, de IP370, de IP460, de IP465 met middenkuip, de IP485 eveneens met middenkuip, het splinternieuwe vlaggenschip de IP520 met achterkuip en ook nieuw dit jaar is de IP Cruiser MK2. Een moderne motorzeiler van 44 voet.
Blue Jacket Yachts
Island Packet Yachts heeft sinds kort de nieuwe performance cruiserlijn Blue Jacket Yachts ontwikkeld in samenwerking met jachtdesigner Tim Jackett, bekend van onder andere Tartan en C&C Yachts. Het eerste model, de Blue Jacket 40, is in Amerika door het magazine Cruising World meteen verkozen tot Boat of the Year in 2014.
Meer informatie www.ipybenelux.com

1 Bericht

  • Roel de Haan

    2 jaren geleden / 21 augustus 2020 om 14:33 uur

    Goed dat Island Packet weer wordt vertegenwoordigd in Holland. Op dit moment zijn wij nog in het bezit van een Aqua Star 38 met de naam Seamoon. Omdat wij weer willen zeilen ligt dit schip te koop bij Hollandboat. Mocht iemand een Island Packet, bij voorkeur een 37 ft. willen inruilen dat is dat bespreekbaar.
    Met vriendelijke groet,
    Roel de Haan – 0687114406

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X