Informatie voor de watersporter

Jachtbouw Nederland onderzoekt het beeld van stalen jachten in de markt

PERSBERICHT
Sliedrecht, Eindhoven – Het resultaat van onderstaande enquête zal gebruikt worden in het volgende analyserende artikel dat Jachtbouw Nederland in het teken van AIDA over de staalbouw publiceert in de komende juni-uitgave. Vakblad Jachtbouw Nederland wil graag het beeld van staal leren kennen, om handgrepen te formuleren voor de Nederlandse staal jachtbouwers met als doel hun stagnerende markt weer op gang te krijgen.
De enquête is reeds voorgelegd aan de leden van de Nederlandse Bond van Makelaars in Schepen. Ook u, als watersporter, branchegenoot of betrokkene heeft waarschijnlijk best een goed beeld van de wensen en ideeën van watersporters over schepen en de bouwmaterialen waar hun boten van gemaakt moeten zijn. Door uw contacten met watersporters van diverse pluimage en de frequentie waarmee u bepaalde meningen, zoals bijvoorbeeld ‘een houten schip wil ik niet, want hout rot’, hoort, heeft zich bij u vast een beeld van de mening van de watersporter ontwikkeld.
Doet u mee? Met deze link start u de enquête Vul onze enquête in
In deze enquête draait het in het bijzonder om het beeld rond stalen nieuwbouw jachten ten opzichte van andere bouwmaterialen en bevat nu bewust geen vragen over volume of tweedehands markt. Middels haar branchecontacten, internet en social media hoopt Jachtbouw Nederland op een goede respons op deze eerste zelf gefabriceerde enquête, die een handige tool blijkt te zijn.
Jachtbouw Nederland is een onafhankelijk vakblad dat hier vanwege de actualiteit met deze enquête op in wil spelen, maar heeft daarbij geen bedoeling een eigen voorkeur of mening uit te dragen. Juist uw onafhankelijk beeld van de wens en perceptie van de watersporter is van belang om een verdere analyse te kunnen maken.
Meer informatie over het vakblad vindt u op onze website in herbouw www.jachtbouwnederland.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht