Informatie voor de watersporter

Jachtontwerp-wedstrijd van Sea Level Naval Architects en Amsterdam RAI HISWA nu voor iedereen open

PERSBERICHT
AMSTERDAM – In samenwerking met de HISWA Amsterdam Boat Show 2013 organiseert Sea Level voor de derde keer op rij de ‘it all starts with design’ -jachtontwerp wedstrijd. Dit jaar is de wedstrijd niet alleen voor studenten, maar kan iedereen meedoen, die affiniteit heeft met het ontwerpen van jachten, maar ook bijvoorbeeld betrokken is bij het design van een interieur.
De opdracht is het ontwerpen van hét ultieme ‘gentleman’s motorjacht’ en omvat zowel het exterieur als het interieur. Zonder al te veel details los te laten over het ontwerp zijn wij vooral ook heel benieuwd naar wat de deelnemers verstaan onder een gentleman en hoe ze dit vertalen naar een motorjacht.
De winnaar zal bekend worden gemaakt tijdens de HISWA Amsterdam Boatshow 2013 in de Amsterdam RAI op donderdag 7 maart 2013. De winnaar krijgt een Ipad voorzien van een teken- en presentatiepakket. De inschrijving voor deelname is inmiddels van start gegaan en kan via de website www.itallstartswithdesign.nl. Op de site is tevens de contest manual te downloaden met een aantal richtlijnen en basiskenmerken en vindt je verdere informatie over de wedstrijd.
Meer informatie www.itallstartswithdesign.nl, sealevel.nl en hiswarai.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht