Informatie voor de watersporter

Jansma Jacht deelnemer in internationaal Bavaria-samenwerkingsverband voor charter- en jachtmanagement Nautic Alliance

PERSBERICHT
nauticalianceSneek – Jansma Jacht is tijdens Boot Düsseldorf 2016 geselecteerd om als Bavaria dealer van de Benelux deel te nemen aan een omvangrijk Jacht- en Chartermanagement samenwerkingsverband: Nautic Alliance. Het nautische platform is de perfecte oplossing voor investeerders, charterbedrijven, particuliere booteigenaren en de aangesloten geselecteerde Bavaria dealers die internationaal zaken doen.
Jansma Jacht werkt onder haar eigen naam maar met de expertise van de deelnemers van de Nautic Alliance ter plaatse. Als verlengstuk van onze organisatie dragen zij zorg voor de complete aflevering, overdracht, de administratieve afwikkeling en het verlenen van de beste service. Kortom Jansma Jacht heeft nu een servicepunt in alle aangesloten landen.
Op dit moment zijn dat België, Engeland, Kroatië, Nederland, Turkije, en Zweden. Onze klanten kunnen nu naar wens hun Bavaria motorboot of zeiljacht laten leveren bij een service punt in het vaargebied van de betreffende landen. De kracht van het nautische platform is ook dat er een compleet charter management programma voorhanden is voor de aangesloten leden. Bovendien zal het netwerk nog verder uitbreiden.
Het gezamenlijk optreden, de verkoop, marketing en de uitbreiding van de service verlening betekent een forse stap vooruit en onderstreept ons streven naar een flexibele dienstverlening aan de klant.
Meer informatie www.jansmajacht.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht