windverwachting

Jirja de Kool Business Development Manager leisure-lijn Crewsaver Benelux

PERSBERICHT

Jirja de Kool
Jirja de Kool
Engeland – Crewsaver is verheugd met de benoeming van Jirja de Kool als Business Development Manager Crewsaver Benelux, Leisure. Jirja heeft haar carrière volledig aan zeilen en het water gewijd. Voordat ze bij Crewsaver aan de slag ging werkte Jirja bij een aantal watersportwinkels in het Caribisch gebied en Rotterdam. Ze heeft een succesvol bedrijf “Overzeilen” dat last minute bemanning en schippers aan (zeil)boten in Europa regelt.
Met haar passie voor zeilen heeft Jirja als hoofddoel het ontwikkelen en het groeien van het merk Crewsaver binnen de Benelux.
Jirja zal actief retailers en verenigingen bezoeken om watersporters bewust te maken van het belang van het dragen van een zwemvest, en uitleg te geven over waar je als klant op moet letten bij het kiezen en aanschaffen van een reddingsvest. Zorgen dat iedere zeiler bekent is met het merk Crewsaver is Jirja’s belangrijkste doel van dit jaar..
Jirja: “Ik ben er trots op dat ik het Crewsaver team kan komen versterken; . het is echt geweldig om te werken voor een onderneming die net zo gepassioneerd is over zeilen als ik.” Crewsavers Sales Director David Duffin: “We zijn verheugd om Jirja en haar enthousiasme voor de watersport in ons bedrijf te verwelkomen; zij zal een belangrijke speler zijn in de ontwikkeling van het bedrijf en is een geweldige aanvulling op het team.”
Met de onlangs gelanceerde Fusion 3D zwemvestenlijn beschikt Jirja over excellent assortiment dat naadloos past in de wensen van consumenten in heel de Benelux.
Meer informatie www.crewsaver.co.uk en www.belship.com

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X