Informatie voor de watersporter

Jobe ontwikkelt multifunctioneel 'watersportboard' waarmee je kunt bodyboarden, kneeboarden, maar ook wakeboarden en wakesurfen

PERSBERICHT
jobe-stimmel-multiboardSteenbergen – Met de Jobe Stimmel is er een nieuw succesvol familielid geboren binnen de Jobe familie. Het toegankelijkere broertje van de Omnia draagt de missie van Jobe, ‘We want you to get on the water’, nu meer dan ooit uit. Waarom precies? Hierom! De Jobe Stimmel is het tweede zogenaamde multiboard dat door Jobe is ontwikkeld. In de Stimmel worden verschillende watersportdisciplines gecombineerd waardoor dit hét board is om te kneeboarden, maar ook de perfecte basis vormt om te wakesurfen.
Dankzij zijn veelzijdigheid en verschillende instapniveaus is de Jobe Stimmel een watersportboard dat geschikt is voor het gehele gezin. Voor de beginnende watersporter biedt het body- en kneeboarden geweldige uitdaging en een prachtige ervaring. De meer gevorderde watersporter dagen wij bij deze uit te gaan wakeboarden of wakesurfen op de Jobe Stimmel.
De Jobe Stimmel biedt net zoals de Omnia ongelimiteerd veel plezier voor jong en oud, maar is in vergelijking met zijn grotere broer goedkoper. Bij Jobe Sportshop koopt u de Jobe Stimmel al voor € 249,- en kunt u morgen al het water op!
Over Jobe Sportshop
Jobe Sportshop is medio 2015 vanuit passionele watersportharten ontstaan. We zijn dan ook met trots official Jobe Boating Dealer en proberen u hiermee onze passie voor watersport te laten voelen. In onze showroom ervaart u onder het genot van een bakje koffie de complete Jobe Sportshop-service
Meer informatie www.jobesportshop.com

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht