Informatie voor de watersporter

Keizer Yachts wil via crowdfunding verder met de verkoop van 'relatief goedkoop' Keizer 42 runabout motorjacht

PERSBERICHT
keizer42DRONTEN – Modern, ruim en snel varend. Dat is het nieuw ontworpen motorjacht Keizer 42 van Keizer Yachts BV uit Dronten. Het schip straalt luxe uit. En het bijzondere is: het kost rond de 300.000 euro ex BTW. Dat is de helft van wat concurrerende motorjachten kosten.
Keizer Yachts is een startende jachtbouwer, gedreven door twee Nederlandse ondernemers met een passie voor watersport. Om verder te groeien krijgt Keizer Yachts hulp van NLInvesteert, hét platform voor cofinanciering. De ondernemers hebben twee tot drie ton nodig om hun fraaie, klassiek ogende motorboot wereldwijd goed op de kaart te zetten.
Hotelsuite
De Keizer 42 is uniek omdat hij het gemak van een open motorboot combineert met de accommodatie van een ruim motorjacht. De salon is ontworpen als een hotelsuite. Hij biedt een stahoogte van 1.90 meter, vier bedden en een royale badkamer.
Duitse bouwer
Keizer Yachts is eigendom van Siep Keizer en Jos Brehler. Keizer is een ondernemer met jarenlange ervaring in de botenbranche. Jos Brehler is succesvol internationaal ondernemer in een nichemarkt op het gebied van elektronica, met een wereldwijd dealernetwerk.
Het jacht is ontworpen in samenwerking met Vripack Naval Architects uit Sneek.
Keizer Yachts BV laat de Keizer 42 bouwen bij de gerenommeerde jachtbouwer Bavaria in Duitsland. Twee zijn er al verkocht. Het eerste schip wordt deze maand opgeleverd, en gaat naar Noorwegen.
Meedoen
Acht investeerders hebben al 55.000 euro bij elkaar gebracht. Meedoen is mogelijk vanaf 1.000 euro. Investeerders vanaf 5000 euro mogen als beloning proefvaren op het jacht. Wie meer dan 10.000 euro investeert, krijgt een uitnodiging de bouw in Duitsland te bekijken.
Meer informatie www.keizeryachts.com en nlinvesteert.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht