windverwachting

LEHR buitenboordmotoren op LPG bieden verschillende voordelen ten opzichte van benzinemotoren

PERSBERICHT
lehr_180215Aalsmeer – LEHR is een Amerikaans bedrijf dat zich volledig richt op de productie van gemotoriseerde producten die geen benzine gebruiken maar het veel schonere propaan of zoals in Nederland LPG.
Zoals bekend heeft LPG grote voordelen ten opzichte van benzine, niet alleen voor het milieu, maar ook voor de gebruiksvriendelijkheid en voor de portemonnee. Toch was er tot op heden nog geen productie buitenboordmotor beschikbaar die LPG gebruikt als brandstof. Met de komst van de LEHR buitenboordmotor op LPG is dat verleden tijd.
LEHR Buitenboordmotoren
LEHR heeft een volwassen modellijn die bestaat uit een 4-tal basis motoren, een 2.5pk, 5pk, 9.9pk en een 15pk. De basismodellen zijn beschikbaar in diverse uitvoeringen, de grotere modellen ook als elektrisch startmodellen al dan niet met een stuurknuppel of met een afstandsbedieningskast. Een aantrekkelijke en unieke feature is de ingebouwde accu onder de motorkap bij de LP9.9 & LP15 IB modellen, die een externe accu met kabels en dergelijke overbodig maken.
LPG versus Benzine
Er zijn veel verschillen tussen benzine en LPG. Zo is het gebruik van LPG veel gebruikersvriendelijker, het stinkt niet, je kunt met LPG eigenlijk niet morsen, dus stinkende handen, auto’s en kleding zijn compleet verleden tijd. Daarnaast heeft LPG nog een ander kenmerk dat vooral voor buitenboordmotoren, die in het algemeen niet dagelijks gebruikt worden, zeer belangrijk is; LPG veroudert niet. Verouderde benzine geeft tal van problemen, van slecht starten tot een compleet vervuilde carburateur. LPG geeft deze problemen niet, ook trekt LPG, anders dan benzine, geen water aan.
En als klap op de vuurpijl is LPG ook nog eens veel goedkoper aan de pomp dan benzine!
HISWA 2015
U vindt de LEHR motoren tijdens de HISWA op stand 07. 231
Meer informatie www.golehr.nl

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X