Informatie voor de watersporter

'Lichtste, kleinste en snelst opvouwbare' elektrische vouwfiets vanaf nu te bestellen

PERSBERICHT
abike_electricRotterdam – In november komt ’s werelds lichtste, kleinste en snelst opvouwbare elektrische vouwfiets naar Nederland: de A-bike Electric. Deze elektrische vouwfiets, ontworpen door Sir Clive Sinclair, heeft 8” banden klap je binnen 10 seconden in- en uit elkaar en is zo klein dat deze in een tas past. De Li-Ion accu geeft een actieradius van 25 Km. De accu is zo klein en licht dat je deze eenvoudig meeneemt en oplaadt op je bureau. De elektrische trapondersteuning gaat automatisch aan wanneer de slimme sensoren merken dat dat nodig is. Heuvels, tegenwind: het is allemaal geen probleem met deze elektrische vouwfiets, die inclusief de accu slechts 11,8 Kg weegt. De snelheid van de A-bike Electric is, vanwege regelgeving, begrensd op 20 Km/u.
Zwaarder dan de niet elektrische A-bike maar nog altijd een zeer lichte vouwfiets
Door het plaatsen van de elektromotor in het voorwiel en het toevoegen van de accu is de A-bike Electric wat zwaarder dan de niet elektrische A-bikes, maar met 11,8 Kg blijft deze elektrische vouwfiets nog altijd erg licht. Het unieke telescopische kliksysteem zorgt ervoor dat de A-bike snel en eenvoudig in elkaar klapt tot een pakketje van 70 x 40 x 21 cm. Uitgeklapt meet deze vouwfiets 108 x 78 x 44 cm. De A-bike Electric is voorzien van een 200W motor die samen met de Li-Ion 5.8Ah 24V accu een actieradius geeft van 25 Km, afhankelijk van het terrein en de mate van meetrappen. Een lege accu is in ca. 4-5 uur weer volledig opgeladen. De A-bike Electric is ook uitgerust met een tweetraps aandrijving en het frame bestaat uitsluitend uit niet roestende materialen.
Overal mee te nemen en geschikt voor iedereen
Het zadel van de A-bike Electric is ook groter geworden, waardoor de A-bike Electric comfortabeler zit. Deze vouwfiets is geschikt voor gebruikers met een gewicht tot 100 Kg. De A-bike Electric is opgevouwen zo klein dat deze makkelijk past in de kofferbak van een auto, in de bakskist van een boot, de dissel van een caravan of in het bagagerek van bus of trein. Je neemt de A-bike zo mee in een taxi en je bergt hem makkelijk op in een kast, onder je bureau op kantoor of achter de bank thuis. Dit maakt de A-bike Electric geschikt voor forenzen, maar ook voor plezierritten en om op te rijden op locatie tijdens een vaartocht of vakantie.
Meer informatie www.abike-shop.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht