Informatie voor de watersporter

Maritime Industry maakt drie themadagen voor 2024-editie bekend: kennisdeling, Career Event en goede doel

Voor de komende editie van de vakbeurs Maritime Industry op 28, 29 en 30 mei 2024 introduceert de organisatie drie themadagen, elk met hun eigen invulling. Op de eerste dag staat het delen van kennis centraal, de tweede dag is gereserveerd voor het Career Event en op de laatste dag wordt de focus verlegd naar het goede doel met Mercy Ships als middelpunt.

Op de eerste dag (dinsdag 28 mei) van Maritime Industry staat kennisdeling centraal. Daarom wordt er een kwalitatief kennisprogramma georganiseerd, waarbij experts uit de industrie hun inzichten delen over verschillende interessante thema’s. Deze kennissessies vinden plaats op Next Level (de bovenverdieping). Ook spelen exposanten in op de actuele thema’s uit de maritieme sector. Alle sessies zijn vrij toegankelijk bij te wonen.

Het Career Event vormt de rode draad op de tweede beursdag. Dit initiatief biedt kansen voor zowel werkzoekenden als werkgevers. Werkzoekenden kunnen tijdens dit event op Maritime Industry eenvoudig in contact komen met toonaangevende bedrijven en om mogelijkheden te verkennen voor stages en banen in de maritieme sector. Anderzijds biedt het voor werkgevers de kans om in gesprek te gaan met (young) professionals of anderen die toe zijn aan een carrièreswitch. Het Career Event wordt samen met de Scheepvaartkrant georganiseerd en is op 29 mei van 13.00 tot 18.00 uur gratis te bezoeken op Next Level.

De derde en tevens laatste beursdag staat in het teken van het goede doel, met Mercy Ships als middelpunt. Door de jaren heen heeft Mercy Ships met een handvol schepen meer dan twee miljoen mensen in ontwikkelingslanden geholpen met medische operaties en ontwikkelingsprojecten. Op dit moment heeft Mercy Ships twee ziekenhuisschepen in de vaart, beide schepen zijn speciaal ingericht om mensen in de armste landen in Afrika te helpen. Op de donderdag van Maritime Industry dragen zijn hun verhaal over aan bezoekers en exposanten.

Innovatieplein op Next Level

Tijdens alle beursdagen van Maritime Industry worden op het innovatieplein op Next Level baanbrekende technologieën en innovaties die actueel zijn in de maritieme branche gepresenteerd. Exposanten laten hier hun nieuwste producten en oplossingen zien die de efficiëntie verbeteren, de veiligheid vergroten en bijdragen aan een duurzame toekomst voor de sector. Met het innovatieplein wil de organisatie zowel exposanten als bezoekers de mogelijkheid bieden om nieuwe ervaringen op te doen en zich te laten inspireren door de toekomst van de scheepvaart.

Maritime Industry vindt plaats op dinsdag 28, woensdag 29 en donderdag 30 mei 2024 in Evenementenhal Gorinchem. De beurs is geopend van 13.00 tot 21.00 uur. Bedrijven en organisaties die ook geïnteresseerd zijn in deelname, kunnen voor meer informatie contact opnemen met de organisatie via via onderstaande link.

Voor meer informatie: maritieme-industry.nl

Foto: Bertels Fotografie

Dit bericht is geplaatst door de nieuwsdienst van Nauticlink. Heb je vragen of opmerkingen over dit bericht, neem contact met ons op via nieuwsdienst@nauticlink.com. Je kunt ook zelf persberichten en nieuws tips doorgeven aan onze redactie. Meer informatie hierover vind je op onze nieuwsdienstpagina.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht