Informatie voor de watersporter

Messink Yachting nu Benelux-importeur van Solaris zeiljachten

Enkhuizen – Messink Yachting brengt met het importeurschap van Solaris-zeiljachten opnieuw Italiaanse charme naar de Benelux. Per 1 januari 2012 is Messink Yachting aangesteld als importeur voor de Benelux.
De werf van Solaris is 35 jaar geleden begonnen in het Italiaanse Aquilleia, aan de oevers van de Laguna Veneto, net boven Venetie. Met een totale oppervlakte van 26.000 m2 kan er gewerkt worden aan boten tot 100 ft. De werf staat in voor een zeer hoogwaardige kwaliteit gecombineerd met een prachtig design en performance. Binnen in een Solaris voel je je meteen thuis. Hoogwaardige natuurlijke producten samengebracht met sfeer en comfort. In Nederland is Solaris nog niet zo bekend. De boten worden getekend, gebouwd en verkocht met zeer veel passie.
De kracht is dan ook dat er geen grote investeerder achter dit merk staat, maar professionals met een liefde voor water en boten. Sinds enkele jaren is het management, afkomstig van Cantiere del Pardo (de werf van Grand Soleil), hard aan de weg aan het timmeren om Solaris meer bekendheid te geven in Noord Europa. Ook breiden zij de range uit en is onlangs de Solaris 37 geintroduceerd. Dit brengt het merk dichter bij de Noord-Europese markt. De Solaris wordt gemaakt voor de echte zeilers, die van prestaties, kwaliteit en exclusiviteit houden.
Meer informatie www.solarisyachts.com   en www.messink.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht