123 stickers

Met SAW per Rijn cruiseschip inclusief praktijk navigatie workshop naar Boot Düsseldorf 2015

PERSBERICHT
saw_dusseldorfMalden – De Stichting Actieve Watersportbeoefenaars S.A.W. organiseert wederom in samenwerking met het blad “Motorboot” van vrijdag 23 januari tot en met zondag 25 januari 2015 de educatieve vaartocht naar Boot Düsseldorf. Deze beurs is de grootste indoor-botenshow in Europa. Ook veel Nederlandse werven en watersportbedrijven tonen er jaarlijks hun nieuwste boten en producten.
We varen weer met het prachtige luxe 4 sterren passagiersschip MS Rigoletto
De ‘Rigoletto’ vertrekt vrijdag 23 januari om 08.00 uur vanaf haar ligplaats aan de Waalkade in Nijmegen. U dient dan om 07.30 uur aan boord te zijn. Eventueel kan er op donderdagavond 22 januari al worden ingescheept (kleine meerprijs; overnachting + ontbijt 32,50 p.p.), Zondag 25 januari wordt teruggevaren naar Nijmegen, waar het schip aan het einde van de middag zal arriveren.
Zowel de heen- als terugreis zal in het teken staan van educatie en gezelligheid. Er zullen een aantal presentaties en een workshop plaatsvinden. Aan deze activiteiten kan men gratis deelnemen.
Educatie
Tijdens de vaartocht zal er aandacht zijn voor het vaar- en communicatie gedrag beroepsmatige – en recreatie scheepvaart bekeken vanuit de stuurhut – Hoe gedraag ik mij op een drukke rivier (Duitse Rijn) waar veel beroepsvaart aanwezig is – waar kan ik veilig varen en waar moet ik wegblijven.- De betekenis van de betonning, de verlichting, de geluidsseinen.
Per 1 december moeten een aantal schepen voor het varen op de Rijn voorzien zijn van AIS systeem. We hebben Autena Marine bereid gevonden om aan boord een opstelling te maken van een Navigatiesysteem met daaraan gekoppeld een AIS. Tevens zal dit bedrijf een presentatie geven wat een AIS transponder is en wat de mogelijkheden zijn speciaal voor de pleziervaart.
Gezelligheid
Aan gezelligheid zal het zeker niet ontbreken want ook nu weer is er live muziek aan boord, ook al op donderdag avond.
Inschrijven
De kosten voor deelname aan de vaartocht naar Boot Düsseldorf bedragen slechts € 90,= per persoon per nacht. Inclusief: Volledige verzorging aan boord, overnachtingen, ontbijt, lunch en diner, koffie en thee op de gebruikelijke tijden en ’s-avonds bittergarnituur.
Exclusief: Reis en ongevallenverzekering, annuleringsverzekering, drankjes aan de bar, toegangsbewijs voor Boot Düsseldorf
Inschrijven, schriftelijk of per e-mail bij het secretariaat van SAW.
Secretariaat SAW : De Karn 2 6581 WJ Malden, tel: 024-3581836 of 0622 525 998. E-mail: info@vaarschoolsaw.nl.
Meer informatie www.vaarschoolsaw.nl

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X