Informatie voor de watersporter

Nautische richting IVA Driebergen Business School ook zelf te water op HISWA te Water

PERSBERICHT
Driebergen – Ook IVA Driebergen te water! HISWA supplier IVA Driebergen Business School staat van 6 t/m 11 september a.s. op de HISWA te Water in IJmuiden. Voorlichters, docenten en studenten informeren enthousiaste watersporters daar over de mogelijkheden van de nautische opleiding. Deze nieuwe nautische richting startte op maandag 29 augustus jl. met een groep van 31 studenten.
Waar vind je ons op de HISWA te Water?
We liggen aan de G-steiger met standnummer G36. Direct naast de stand is de proefvaartsteiger, daar kunnen bezoekers meevaren in onze sloep.
Voor wie is de nautische business school bedoeld?
De nautische opleiding van IVA Driebergen sluit uitstekend aan bij studenten met interesse in watersport die hun toekomst zien in een commerciële of management gerichte baan. Persoonlijke coaching en baanzekerheid zijn sterke troeven die iedere student bij IVA Driebergen vindt.
Instroommogelijkheden
De opleiding wordt aangeboden op HBO-niveau. In 2013 wordt daar een MBO-richting aan toegevoegd.
Stage-informatie
Nautische IVA-studenten gaan ook op stage. Al in het eerste jaar zijn er 10 stagedagen naast de sterk aanbevolen zaterdagstage. Bedrijven kunnen op de HISWA-stand van IVA Driebergen Business School terecht voor informatie over stagemogelijkheden binnen hun organisatie. Wij verwelkomen u graag op onze stand op de HISWA te Water!
Meer informatie www.iva-driebergen.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht