Informatie voor de watersporter

Nieuw Capelli RIB model Tempest 775 onderscheidt zich door nieuwe rompvorm en ultieme luxe standaarduitvoering

PERSBERICHT
capelli_tempest775Aalsmeer – Na het succes van de Capelli Tempest 770 introduceert Capelli voor 2016 een nieuw model: de Tempest 775. Dit model is het innovatieve antwoord op de laatste ontwikkelingen in de markt – en de stijgende verwachtingen van de gebruiker.
Met een gloednieuw romp-ontwerp, een zeer gebruiksvriendelijk binnendek en een méér dan complete uitrusting is de nieuwe Capelli RIB aantrekkelijker dan ooit!
Bij het ontwerp van dit model heeft men de maximale bewegingsruimte aan boord weten te creëren, riante opbergruimtes aangebracht, en biedt men nog steeds de mogelijkheid de boot naar eigen behoeften en wensen uit te laten voeren.
Het comfortabele bolster biedt een praktische en veilige besturing van deze Capelli RIB, en is voorzien van een comfortabele zitting, handrelingen, bekerhouders en een wasbakje. Verborgen in het bolster bevindt zich een uitklapbare tafel en er kan – op verzoek – zelfs nog een kookplaat geïnstalleerd worden. De C-vormige achterzit biedt ultieme luxe en comfort. Deze gezellige zitplaats is met een optionele kit tevens om te bouwen tot een zonnedek.
Aan de achterzijde van de boot is een riant plateau gecreëerd waardoor de zwemtrap voor iedereen gemakkelijk te bereiken is. Dit ruime achterdek dient ook als een comfortabele, stabiele toegang tot de motorruimte.
Een kompas, een complete set kussens, een douchekit, RVS A-frame, navigatie verlichting, hydraulische besturing en een ingebouwde brandstoftank van 250 ltr. behoren uiteraard tot de standaard uitrusting van deze fantastische Capelli Tempest 775.
Specificaties Tempest 775
Totale lengte : 7,75 mtr.
Totale breedte : 3,00 mtr.
Max. aantal personen : 22 (categorie B)
Totaal gewicht : 1350 kg
Tube diameter : 65 cm
Max. motorvermogen : 250 PK
Meer informatie www.capelli-nederland.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht