windverwachting

Nieuw watersportprogramma 'Nederland Vaart' begint zondag 8 januari op SBS6

PERSBERICHT
Amsterdam – In de eerste aflevering van Nederland Vaart is een reportage te zien van één van de meest spectaculaire zeilschepen ter wereld, het vijfendertigmeter lange superjacht Firefly.
De mooie Susanne Dijksterhuis bezoekt samen met schipper Mark van Gelderen de werf in Makkum waar dit bijzondere zeilschip is gebouwd en vaart met de Firefly rond Mallorca.
Gedurende de serie van dertien afleveringen volgt Epco Ongering een refit van een kleine motorboot uit 1973. Deze boot wordt stap voor stap weer in nieuw staat gebracht. Kinderen komen aan bod in de Junior Rib Rally. Een race waarin twintig kinderen tussen acht en twaalf jaar de strijd met elkaar aangaan in rubberboten met een buitenboordmotor.
Epco maakt in deze eerste aflevering op het IJsselmeer een proefvaart met de Sillinger 765, een stoere RIB. En er is een bootportret te zien van de Vri-Jon 49 open kuip high design, een luxe motorboot.
Nederland Vaart is een veelzijdig watersportprogramma, met aandacht voor sloepen, motor- en zeilschepen, ribs, superjachten, bootshows en watersportnieuws. In deze serie zijn gesprekken te zien met avontuurlijke zeilers zoals Bouwe Bekking over de Volvo Ocean Race, Henk de Velde over zijn Never Endig Voyage en Arjen van Eijk en Florian Dirkse over hun bijzonder reis rond de wereld. Vanaf 8 januari zendt SBS6 het programma elke zondagmiddag uit om 16.30 uur.
Het programmateam bestaat uit gepassioneerde watersporters en ervaren televisie-makers. Nautisch expert Epco Ongering maakt deel uit van de redactie en presenteert de boottesten en de technische items.
Nederland Vaart is een samenwerking tussen PMG en Bohil Media,twee dochterondernemingen van Telegraaf Media Nederland.
Uitzendtijden : Zondagmiddag 16.30 uur, SBS6
Producent: PMG, onderdeel van Telegraaf Media Nederland
Contact info: 035 – 548 58 20, of constance@pilarczyk.nl
Bohil Media: 020 – 509 11 44, of info@bohilmedia.nl.
Klik hier voor de promo van Nederland Vaart

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X