Gemeente steekt opnieuw geld in jachthaven Oudenbosch

OUDENBOSCH – Opnieuw investeert de gemeente in de jachthaven van Oudenbosch. Als ook de provincie er geld voor over heeft, steekt Halderberge 21.000 euro in de haven. Grote delen van het oude haventje zijn zo slecht dat de veiligheid niet gegarandeerd kan worden.

Aan de kant van de Havendijk/Kade worden de steigers vernieuwd of aangepast. De toegangstrappen zijn in slechte staat en er zijn te weinig stroompunten en wateraansluitingen. Halderberge wil de jachthaven op orde brengen, om deze daarna te privatiseren. Dit seizoen was 95 procent van de 83 vaste ligplaatsen bezet. De havenmeester Patricia Barendrecht mag een jaar langer blijven, de privatisering is uitgesteld. (BN/deStem)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *