Onderstaand bericht is een persbericht, en is geplaatst zonder redactie.

Mercury Marine kijkt terug op zeer geslaagde ‘Mercury Days’ in Roermond met ruim 100 boten

PERSBERICHT

Roermond – Onder het motto “Be part of Mercury history … join us at the Mercury Days” organiseerde Mercury Marine Benelux en Duitsland op zaterdag 8 september 2012 voor de eerste maal het event Mercury Days. Er werd voor de locatie Marina Oolderhuuske in Roermond, gekozen omwille van de centrale ligging, de prachtige natuur en de uitstekende infrastructuur.

Officieel registreerden zich 500 deelnemers. Mede door het prachtige weer dienden zich minstens 1000 personen met 110 boten aan. De verschillende activiteiten voor kinderen, maar ook voor volwassen; animatie, workshops, en powerboat acties vielen zeer in de smaak bij het talrijke publiek evenals de verloting van de Mercury buitenboordmotor en Mercury opblaasboot.

Begin oktober volgt er een evaluatie met de partners en de organisatie maar gezien het succes komt er ongetwijfeld een volgende editie.

Meer informatie www.mercury-marine.eu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *