Toch geen investering van 35.000 euro voor chippas voor boten in Nieuwkoop

NIEUWKOOP – Het digitale vaarvignet voor de Nieuwkoopse Plassen is van de baan. De gemeenteraad zit het nieuwe systeem niet zitten. Volgens de meeste partijen is het zonde om 35.000 euro uit te trekken voor digitalisering van het vergunningssysteem voor waterrecreanten.

Burgemeester en wethouders wilden dit jaar een chippas introduceren, maar een meerderheid van de politiek vindt dat dit systeem te weinig voordelen heeft. ,,Wat is er mis met één keer per jaar een sticker kopen’’, zo vraagt Quinten van Dobbe van de VVD zich af. Een mening die donderdagavond ook werd verkondigd door diverse andere partijen. ,,Het huidige systeem met stickers werkt prima’’, aldus Leon Zoet (CDA). (Leidsch Dagblad)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *