Onderstaand bericht is een persbericht, en is geplaatst zonder redactie.

Franse bouwer van skiffs Liteboat presenteert nieuwe LiteQuattro als dubbelvier sport-roeiboot

PERSBERICHT

Warmond – Liteboat, de Franse bouwer van lichte skiffs en sport-roeiboten ‘voor iedereen’, presenteert de nieuwe LiteQuattro. Een gestuurde of ongestuurde dubbelvier en in een paar klikken ook geschikt te maken voor boordroeien.

Liteboat blinkt uit in stabiele en sportieve lichtgewicht roeiboten en skiffs

Deze lichte snelle boot is een week in Nederland en op 30 juni en 1 juli tussen 13:00 en 18:00 te bekijken of te testen in Amsterdam bij het Roeicentrum Berlagebrug. Deze Quattro is ontworpen als kruising tussen een 4X (+) en een type C vier. Geïnteresseerden kunnen gewoon langskomen. Direct proberen met een ploeg roeiers kan ook. Bel dan even met Paul (06-34874288) voor een tijdsblok.

Liteboat maakt lichte en stabiele roeiboten. Vooral voor nieuwe roeiers en recreatie-roeiers zeer geschikt om de techniek onder de knie te krijgen. En voor senioren en ex-wedstrijdroeiers een fijne boot om weer alleen te kunnen roeien.

Roeiverenigingen kunnen tussen 29 juni en 2 juli Liteboat ook uitnodigen voor een demonstratie op de eigen vereniging van de nieuwe LiteQuattro, en het hele seizeon door met de andere Liteboats.

Liteboats worden gemaakt in Frankrijk en exclusief voor Nederland geïmporteerd door Innovaren BV.

Meer informatie www.innovaren.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *