Miljoenenjacht Lonian loopt schade op door uitstekend ijzer Leimuiderbrug

Gouda – Megajacht Lonian heeft tijdens de vaartocht van Aalsmeer naar Rotterdam averij op gelopen. Een uitstekende spijker aan een meerpaal zou de boosdoener zijn geweest. Het spiksplinternieuwe miljoenenjacht Lonian zou daardoor zondag bij de doorvaart bij de Leimuiderbrug beschadigd zijn geraakt. Dat was maandag goed te zien aan de romp van het imposante megaschip. De schade werd op De Gouwe afgedekt met tape. Onduidelijk is wanneer de herstelwerkzaamheden zullen plaatsvinden. (Gouds Dagblad)

Eén gedachte over “Miljoenenjacht Lonian loopt schade op door uitstekend ijzer Leimuiderbrug”

  1. Dit is wat ze dus Fake News noemen.
    Slechts een gescheurd stukje plastic.
    Volgende keer beter kijken zeg ik dan maar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *