Blokhutboot in de Biesbosch deze zomer een succes

Heerewaarden – Met een blokhut varen door de Biesbosch. Het is deze zomer een regelrechte hit. Bezoekers van het natuurgebied kijken soms verbaasd op als ze vakantiegangers voorbij zien dobberen met hun hut.

Glenn Cornelissen (28) heeft over klandizie niet te klagen met zijn bedrijfje Blokhutboot.nl: ,,De mooie zomer heeft er voor gezorgd dat we continu volgeboekt waren. En ook de komende twee maanden zitten we vol. Het is het vierde seizoen dat we hiermee professioneel bezig zijn. Het afgelopen jaar hebben we de vloot uitgebreid van vijf naar vijftien boten. Die bouwen we zelf op onze eigen werf in Heerewaarden, net over de Maas in Gelderland. Daar bouwen we van oudsher luxe jachten. Dit is er als aardigheidje bijgekomen. Inmiddels is het een serieuze aparte bedrijfstak.” (BN/deStem, www.blokhutboot.nl)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *