123 stickers

Open Dag Tip Top Sailing zeilvakanties 2015 en zeilschool in Willemstad op zondag 23 november in Griekse sfeer

PERSBERICHT
tiptop_211114Willemstad – Komende zondag 23 november 2014 opent Tip Top Sailing weer haar deuren voor haar gezellige Open Dag met een Grieks accent.
Iedereen die wil leren zeilen of een boot wil huren in Nederland of op de mooiste vakantiebestemmingen is van 11 tot 17 uur van harte welkom om zich te laten informeren over de nieuwe Tip Top-programma’s voor 2015. Tegelijkertijd zal men als eerste een blik te kunnen werpen op enkele van de nieuwste aanwinsten in de vloot!
Tot de activiteiten behoort ook een clinic motormanoeuvreren, genieten van een ‘Griekse’ briefing en dit jaar zelfs helemaal in de sfeer met een proeverij van heerlijke Griekse wijnen en hapjes van TapaVino!
Het Tip Top adviesteam staat klaar om belangstellenden te helpen bij het samenstellen van de perfecte zonnige zeilvakantie, leerzame cursus of geweldige tocht op het Wad of door de Zeeuwse Delta. De Tip Top Open Dag in Willemstad staat al jaren bekend als een super leuke dag en is het ideale moment om in de sfeer te komen van het nieuwe seizoen en mooie zeilbestemmingen.
Tip Top Sailing heeft vestigingen in Willemstad, Lelystad en Griekenland.
Meer informatie www.tiptopsailing.nl

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X