Informatie voor de watersporter

Open Dag Yacht Charter Urk in teken van te huren Linssen motorjachten en nieuwe lokatie Flevostrand

PERSBERICHT
Urk, Biddinghuizen – De maand april staat voor Peter en Truida de Heus van Yacht Charter Urk (YCU) altijd in het teken van het Open Huis. Het seizoen start en de plannen voor 2014 worden gepresenteerd. Op zaterdag 19 april is het weer zover.
Maar dit jaar wordt het wel een heel bijzonder Open Huis. YCU presenteert namelijk de nieuwste aanwinsten, de ultra-luxe Linssen motorjachten die vanaf heden gehuurd kunnen worden. En tevens de tweede afvaart lokatie vanaf jachthaven flevostrand te Biddinghuizen.
Peter en Truida zijn maar wat trots op hun nieuwste aanwinsten. Ze hebben Harry Koffeman en Petra van der Werf benaderd om de lokatie aan het Veluwemeer te bemannen. We groeiden uit ons jasje
zei Peter de Heus en we zochten naar mogelijkheden om onze gasten ook vanaf een andere locatie te laten vertrekken. Flevostrand bij Biddinghuizen is een geweldig jachthaven daarvoor. En zeker met
onze Linssen motorjachten die daar liggen verwachten wij veel enthousiaste huurders.
Veel huurders, die vanuit Urk vertrekken gaan richting Friesland of Overiijssel. Maar nu wordt het vaargebied richting
Loosdrechtse plassen en Amsterdam, Volendam veel toegangkelijker voor onze gasten.
Open Huis
Om dit alles te presenteren organiseren Peter en Truida op zaterdag 19 april van 10.00 – 16.00 uur hun jaarlijkse Open Huis. Overigens staat het Open Huis van Yacht Charter Urk altijd garant voor een gezellig feestje met lekkere vers gebakken en gerookte vis, nieuwe haring, hapje en een drankje, en een springkussen voor de kleintjes. Uiteraard kunnen de motorkruisers bekeken worden en kan er zelfs een stukje meegevaren worden. Belangstellenden zijn van harte welkom tijdens deze gezellige kijk- en vaardag bij Yacht Charter Urk aan de Strandweg 1 te Biddinghuizen.
Meer informatie www.ycu.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht